Haemme projektipäällikköä Etelä-Suomen alueelle

 

Algol Trehab Oy on apuvälinealan asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on mahdollistaa jokaiselle apuvälinettä tarvitsevalle sujuvampi arki. Autamme sopivien apuvälineiden valinnassa ja huollamme tuotteet ammattitaidolla. Algol Trehabissa yhdistyy vuosikymmenien kokemus alalta, syvä erikoisosaaminen ja vastuullisen välittämisen kulttuuri. Toteutamme niin suuria kokonaisprojekteja kuin henkilökohtaisia apuvälinetoimituksiakin. Algol Trehab on osa Algol-konsernia. 

Algol-konserni on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin kokonaismyynti ylittää 160 miljoonaa euroa.

Haemme Etelä-Suomen alueelle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ,

jolla on polte myyntitehtäviin.

Tarjoamamme ratkaisut vaikuttavat loppukäyttäjän elämänlaatuun aidosti. Ydintehtäväsi on kiinteiden apuvälineiden, kuten kylpyhuonekalusteiden ja potilasnostimien myynti ja projektitoimitusten hallinta Etelä-Suomen alueella. Kartoitat ostajien erityistarpeet ja löydät sopivimmat tuoteratkaisut rakentamaan käyttäjille sujuvampaa arkea. Projektipäällikkönä vastaat pitkäjänteisesti asiakkuuksien hankinnasta ja kehittämisestä. Asiakaskuntaamme kuuluvat esimerkiksi sairaalat, hoitolaitokset, suunnittelijat ja urakoitsijat.

Pääset työn kautta seuraamaan niin rakennusteknologian kuin apuvälinealankin kehitystä ja kohtaamaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme erilaisissa työ- ja elämäntilanteissa. Toivommekin sinun olevan ennakkoluuloton ja herättävän yhteistyökumppaneissa luottamusta sekä innostusta. On tärkeää, että vuorovaikutustaitosi ovat hyvät: osaat kerätä tietoa eri lähteistä, kiteyttää asiakashyödyt, pitää eri osapuolet ajan tasalla projektien etenemisestä ja hyödyntää asiakkaalta saatua palautetta toiminnan kehittämisessä.

Arvostammeoma-aloitteisuutta, positiivisuutta ja järjestelmällisyyttä sekä kykyä priorisoida työtehtäviä ja kehittää työskentelymenetelmiä. Sinulla voi olla esimerkiksi opistotason terveydenhoitoalan koulutus (esim. fysio- tai toimintaterapeutti), ergonomiaosaamista tai kokemusta kylpyhuonekalusteiden projektimyynnistä. Aikaisempi kokemus rakennusalan toimijoista, kuten arkkitehdeistä, urakoitsijoista ja rakennusyhtiöistä, on selkeä etu.

Työpisteesi sijaitsee Espoossa ja suurin osa asiakaskunnastasi on Etelä-Suomessa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta (noin 60-90 kenttäpäivää vuodessa). Tukenasi työssäsi on kokenut projektipäällikkö sekä asiantunteva huolto- ja asennustiimi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa työyhteisössämme, motivoivia työpäiviä sekä loistoporukan työsi tueksi. Lisätietoa yrityksestämme saat osoitteesta www.algoltrehab.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa 10.08.2017 ja 14.08.2017 klo 14-16 myyntipäällikkö Pekka Hattunen p. 050 343 8617. Hae paikkaa 20.08.2017 mennessä täältä.